×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goed nieuws: koning Harald is weer thuis

  Hij doet het nog even rustig aan

  Goed nieuws: koning Harald is weer thuis

  De Noorse vorst werd woensdag na een week ontslagen uit het Rikshospital in Oslo.


  Toch gaat de koning nog niet meteen aan het werk. Zijn zoon kroonprins Haakon neemt voorlopig nog zijn taken waar.

  LEES OOK:

  Duizeligheid

  De 82-jarige Harald werd vorige week woensdag opgenomen in ziekenhuis omdat hij last had van duizeligheid. Haakon meldde maandag aan de Noorse pers dat de afgelopen weken zwaar en waarschijnlijk iets te druk waren voor zijn vader. De Noorse familie kreeg onder andere de plotseling dood van de voormalige echtgenoot van prinses Märtha Louise te verwerken.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram

  15 januari 2020 - 13:49