Frederik Mary En Gezin Vakantie Juli 2020

Gezellig: Deense royals brengen Kerstgroetjes

De foto boven dit artikel ademt één en al zomer uit, maar inmiddels zijn we alweer een half jaar verder. Het is de periode van lekker eten, familiegezelligheid en Kerstverlichting. Ook de Deense royals wensen iedereen – middels een mooi filmpje – een warme tijd toe.

Het is natuurlijk niet gek dat ook veel royals en hun familieleden op social media te vinden zijn. Vaak zijn het goed-gemanagede accounts, waarop foto’s, teksten en video’s gedeeld worden waar goed over nagedacht is. Extra leuk om via die kanalen te kunnen meegenieten van een reilen en zeilen binnen een koninklijke familie.

De Deense kroonprins Frederik en zijn Mary hebben het – met hun 4 kinderen én hond Grace – prima begrepen. Bij feestdagen, verjaardagen, seizoenswisselingen en bijzondere gelegenheden verschijnt er een nieuwe (serie) foto(‘s) of leuk filmpje online. Zo ook nu, in de adventsperiode. Het gezin deelt een Kerstgroet met de rest van de wereld. Frederik steekt een kaars aan en onder het genot van een kop thee zegt hij: “Hoe we het dan ook vieren, ik hoop dat jullie vreugde vinden in de komende dagen, voor elkaar zorgen en bedenken dat we snel betere tijden zullen krijgen. Mijn familie ik willen iedereen de warmste Kerstgroeten sturen, vrolijk kerstfeest!”

Het gehele filmpje kun je bekijken via het Instagram-account van de Deense royals. Hieronder zie je alvast hoeveel views het binnen een paar uur heeft gekregen. Dit gezin is absoluut geliefd!

Deense Royals Kerstgroet Screenshot Instagram

LEES OOK:

Hier kun je de Kersttoespraak van queen E. volgen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus