Scandinavië Videobellen Screenshot April 2021

Geinig: Noorse, Deense én Zweedse royals videobellen met elkaar

Een heel erg Scandinavisch onderonsje! De koninklijke gezinnen van Noorwegen, Denemarken en Zweden videobelden met elkaar voor een update van hoe het nu zoal gaat.

Het is niet helemaal duidelijk of iedereen ‘elkaars’ taal ook spreekt, maar aan de beelden te zien was het gezellig. Grappig is ook dat het in alle 3 de gevallen gaat om kroonprinselijke gezinnen: Victoria van Zweden en haar man Daniel. Kroonprins Frederik van Denemarken en zijn Mary. En tenslotte Mette-Marit en haar man, kroonprins Haakon, van Noorwegen. In alle gevallen zijn de huidige vorsten bovendien op leeftijd. Dus eigenlijk ligt het in de lijn der verwachting dat het geen decennia meer duurt voordat één van de genoemde kroonprinsen of -prinses het stokje overneemt.

En over een ‘lijn’ gesproken… dat videobellen is natuurlijk helemaal de norm geworden! Vergaderen, bijpraten, checken en verjaardagen vieren, alles gebeurt ermee. We hebben hieronder de foto’s die de Scandinavische royals op Instagram deelden van het onderonsje. Nu aftellen tot ze weer écht bij elkaar op de thee kunnen, in Zweden, Denemarken of Noorwegen.

LEES OOK:

Zien: koningin Margrethe maakt prachtige borduurwerkjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detnorskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen