×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik geweigerd in Australische bar

  Frederik geweigerd in Australische bar

  De Deense kroonprins Frederik is afgelopen weekeinde aan de deur van een bar in het Australische Brisbane geweigerd omdat hij zich niet kon identificeren. De kroonprins en zijn entourage mochten pas naar binnen toen agenten zich met de kwestie bemoeiden en er een uitzondering werd gemaakt.


  In sommige staten in Australië zijn er sinds kort strenge regels voor het betreden van plekken waar alcohol wordt geschonken. Zo moeten barbezoekers in Queensland altijd hun paspoort of rijbewijs bij zich hebben. De autoriteiten willen daarmee alcoholmisbruik voorkomen.

  Volgens bareigenaar Phil Hogan zijn de nieuwe regels een 'nachtmerrie'. "De gebeurtenissen met de prins zijn pas het topje van de ijsberg. Het gebeurt continu met normale mensen", zegt hij tegen de Brisbane Courier Mail. Hogan vreest dat hij een boete krijgt voor het toelaten van de Deense troonopvolger.

  Frederik is in Australië voor de Hamilton Island Race Week zeilwedstrijden.

  22 augustus 2017 - 08:07