×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary zeilen in Australië

  Frederik en Mary zeilen in Australië

  De Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary nemen dinsdag deel aan een zeilrace in Sydney. Het paar zeilt mee op de Wild Oats XI tijdens de CYCA SOLAS Big Boat Challenge.


  De race in de haven van Sydney is de traditionele aftrap van het voorprogramma van de Sydney Hobart Yacht Race. De zeilrace van Sydney over de Tasmanzee naar Hobart op het eiland Tasmanië gaat op eerste kerstdag van start. De Wild Oats XI is recordhouder in het aantal overwinningen. Het megajacht won sinds 2005 al negen keer de wedstrijd over 1170 kilometer.

  Kroonprins Frederik, die een fanatiek wedstrijdzeiler is, neemt niet deel aan de Sydney Hobart Yacht Race. Ook de van oorsprong Australische prinses Mary maakt geen deel uit van de wedstrijdbemanning.

  12 december 2017 - 11:39