×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary naar Rolling Stones

  Deens kroonprinselijk paar op Roskilde Festival

  Frederik en Mary naar Rolling Stones

  De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren gisteren bij een concert van de Rolling Stones. Met een toeristenbusje kwamen de twee aan bij het Roskilde Festival, waar de Britse rockers optraden.


  ‘Natuurlijk zijn we hier voor de Stones!’, vertelde Frederik aan de Deense boulevardkrant Ekstra Bladet. ‘Ik heb erg veel zin in mijn eerste bezoek aan het Roskilde Festival’, voegde zijn echtgenote Mary daaraan toe. De twee waren casual gekleed naar het festivalterrein gekomen. Ze namen nog een kijkje backstage voor het concert begon. Naar verluidt bleven Frederik en Mary tot in de late uurtjes in Roskilde.

  4 juli 2014 - 13:16