×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary in Polen

  Deens kroonprinselijk paar op officieel bezoek

  Frederik en Mary in Polen

  Het Deense kroonprinselijk paar is maandag begonnen aan een driedaags officieel bezoek aan Polen. Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary werden bij aankomst in Warschau in het presidentieel paleis ontvangen door president Bronislaw Komorowski en zijn vrouw Anna Komorowska.


  Op de eerste dag van de visite bestaat het programma uit een mix van officiële plichtplegingen, zoals een kranslegging bij het monument voor de Onbekende Soldaat, een bezoek aan het museum van de Opstand van Warschau en een diner bij de president, en zakelijke besprekingen. Zo sprak Frederik aan het begin van de middag bij de opening van het Copernicus Centrum.

  Kroonprinses Mary heeft gedeeltelijk een eigen agenda, met een uitstapje naar het Chopin-museum en een bezoek aan het Deense cultureel instituut waar ze aandacht besteedt aan de Pools-Deense culturele samenwerking. Ook opent ze in het Lubelska-winkelcentrum een Deense pop-up store.

  Het kroonprinselijk paar blijft ook dinsdag nog in Warschau, om het bezoek woensdag voort te zetten in Szczecin.

  12 mei 2014 - 16:11