×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Victoria en Estelle krijgen kerstboom

  Aangeboden door studenten boswachtersopleiding

  Foto’s: Victoria en Estelle krijgen kerstboom

  Ook aan het Zweedse hof is de kerstperiode aangebroken. Kroonprinses Victoria en haar dochtertje Estelle namen woensdag kerstbomen in ontvangst op het paleis in Stockholm.


  Voor de kleine Estelle, die in februari haar derde verjaardag hoopt te vieren, was er dit jaar een speciale prinsessenkerstboom.

  Sinds het eind van de jaren '60 is het gebruikelijk dat studenten van de boswachtersopleiding aan de Zweedse Landbouwuniversiteit (SLU) kerstbomen aanbieden op het koninklijk paleis. De nordmann-spar wordt daarom in Zweden ook wel koningsspar genoemd.

  17 december 2014 - 13:18