×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Prinses Estelle viert 4e verjaardag

  Victoria en Daniel poseren met dochter

  Foto’s – Prinses Estelle viert 4e verjaardag

  Prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden, is dinsdag jarig. Ze mag op Slot Haga vier kaarsjes uitblazen. Het Zweedse hof heeft dinsdag nieuwe foto’s van het meisje met haar ouders vrijgegeven.


  Prinses Estelle is nu nog het enige kind van de Zweedse kroonprinses en de prins, maar volgende maand krijgt ze een broertje of een zusje. Estelle Silvia Ewa Mary is, na haar moeder, de tweede in de lijn van troonopvolging. Haar moeder, kroonprinses Victoria, is in maart uitgerekend.

  De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

  Wie een felicitatie wil sturen aan het meisje, kan een bericht plaatsen op de Facebookpagina van het koningshuis. Haar tante prinses Madeleine heeft dat al gedaan namens haar dochter Leonore. Zij plaatste een foto van Estelle en Leonore.

  Cousins are friends that will love you forever. Happy birthday dear Estelle! From your cousin Leonore

  Geplaatst door Princess Madeleine of Sweden op maandag 22 februari 2016

   

  23 februari 2016 - 10:21