×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Leonore van Zweden viert eerste verjaardag

  Dochter van prinses Madeleine poseert in Koninklijk Paleis

  Foto’s: Leonore van Zweden viert eerste verjaardag

  Prinses Leonore van Zweden viert vrijdag haar eerste verjaardag. Het Zweedse hof heeft foto's vrijgegeven van de dochter van prinses Madeleine en Chris O'Neill.


  De foto's zijn door Brigitte Grenfeldt gemaakt op het Koninkljk Paleis in Stockholm. Prinses Madeleine plaatste een ervan op haar Facebookpagina, met de tekst 'Leonore, onze kleine zonnestraal is vandaag 1 jaar geworden!'

  Leonore kwam op 20 februari vorig jaar ter wereld in het Presbyterian Weill Cornell Medical Center in New York, de Amerikaanse stad waar ze het grootste deel van haar eerste levensjaar heeft doorgebracht. Het prinsesje, dat voluit Leonore Lilian Maria heet, draagt de titel Hertogin van Gotland. Op 8 juni werd ze gedoopt in de kapel van Paleis Drottningholm bij Stockholm. Sinds begin deze maand zijn Leonore en haar ouders woonachtig in Zweden.

  In de zomer verwachten prinses Madeleine en Chris O'Neill hun tweede kindje. De bevalling zal in Zweden plaatsvinden.

  20 februari 2015 - 11:30