×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Lentegroet van prinses Estelle

  Dochtertje Victoria en Daniel fietst door de tuin

  Foto’s: Lentegroet van prinses Estelle

  Het driejarige Zweedse prinsesje Estelle is dol op fietsen, al is het met zijwieltjes. De dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel is op haar knalrode tweewieler gefotografeerd in de tuin van het Hagapaleis.


  Ook staat ze lachend op de foto met een takje van de bosanemoon. Het koninklijk huis plaatste de foto's op de officiële website en voegde er op Facebook aan toe: 'Wanneer de bosanemonen bloeien en je de fiets tevoorschijn kunt halen, dan weet je dat het lente is. Lentegroeten vanuit Haga.'

  Estelle poseert regelmatig voor huisfotograaf Kate Gabor. Ook gaat ze vaak mee naar officiële gelegenheden. Zo was ze op 30 april nog te zien bij de viering van de 69e verjaardag van haar grootvader, koning Carl Gustaf.

  7 mei 2015 - 10:20