×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Ingrid Alexandra viert 12e verjaardag

  Nieuwe portretten van Noorse prinses

  Foto’s – Ingrid Alexandra viert 12e verjaardag

  De Noorse prinses Ingrid Alexandra viert donderdag haar verjaardag. De oudste dochter van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit mag twaalf kaarsjes uitblazen


  Ter gelegenheid van de verjaardag van de prinses heeft het Noorse koningshuis drie foto's van Ingrid Alexandra vrijgegeven. Op een foto zijn ook haar ouders geportretteerd. De kiekjes zijn gemaakt door Jørgen Gomnæs. Hij maakte ook de foto's van de Noorse koninklijke familie die vorige week werden gepubliceerd ter gelegenheid van de viering van het 25-jarig regeringsjubileum van koning Harald.

  De prinses is tweede in de lijn van troonopvolging. Naar verwachting wordt Ingrid Alexandra de tweede koningin ooit van Noorwegen. Het Scandinavische land heeft altijd koningen gehad, op de vijftiende-eeuwse koningin Margrete na.

  21 januari 2016 - 10:51