×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Familievakantie van Mary en Frederik

  Deens kroonprinselijk paar met kinderen op vakantietrip

  Foto’s: Familievakantie van Mary en Frederik

  Het Deense kroonprinselijk paar is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgevaren met het koningsschip Dannebrog voor een vaartocht langs de Deense kust. Het gaat om een vakantietrip, aldus het paleis maandag in een bericht. Daarom wordt er geen programma bekendgemaakt, maar kroonprins Frederik en kroonprinses Mary delen wel foto’s op de sociale media van het Deense hof.

  Kroonprinses Mary voegde de daad bij het woord. Zij had opnamen gemaakt bij het uitstapje aan de wal in Hundested, dat zijn naam ontleent aan de zeehondenjacht die daar in vroeger eeuwen werd uitgeoefend. Bij Hundested, op de kop van het eiland Sjælland, lag vroeger een stenen rif waarop de zeehonden afkwamen.

  De prinsen Christian en Vincent en de prinsessen Isabella en Josephine vermaakten zich bij een bezoek aan de glaswerkplaats Glassmedjen, waar wordt geëxperimenteert met zowel oude als moderne technieken. Ook ging het kroonprinselijk gezin naar het museum in het huis van Knud Rasmussen ten noordoosten van de haven. Daar leerden ze meer over zijn expedities naar Groenland, waar het hele gezin ook al eens op bezoek is geweest.

  6 augustus 2019 - 10:22