Foto-update: meer prachtige plaatjes van Margrethe en familie

Verwennerij van het Deense hof! Tot en met donderdag aanstaande, de verjaardag van koningin Margrethe, wordt op het Instagram-account van het koningshuis iedere dag een aantal foto's geplaatst. Zowel oudere als gloednieuwe.

Wie wordt er nu niet blij van mooie foto’s? De Deense koningin en haar familieleden zijn geliefd in het land. En 80 jaar worden – waarbij je feestje ook al is gecanceld door corona – is een prima gelegenheid voor het delen van royal kiekjes.

Lees ook:

Gisteren lieten we je de eerste serie foto’s zien. In de update van vandaag zien we Margrethe met haar zoon, kroonprins Frederik. En kleinzoon, prins Christian. Geschoten door fotograaf Per Morten Abrahamsen. In zowel huize Amalienborg als kasteel Fredensborg. Overigens zijn deze 3 foto’s reeds in het najaar van 2019 genomen. Het gebeurt vaker dat er wat tijd zit tussen fotomoment en plaatsing. Bijvoorbeeld omdat er een speciale gelegenheid in gedachten werd gehouden voor de release van de foto’s. Zoals nu het geval is. En omdat het bewerken en goedkeuren van de beelden ook wat tijd kost.

https://www.instagram.com/p/B-8uHEPA1sF/

 

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detdanskekongehus

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen