×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Prinses Adrienne viert eerste verjaardag

  Prinses Madeleine: 'De zoetste en gelukkigste baby!'

  Foto: Prinses Adrienne viert eerste verjaardag

  Prinses Adrienne van Zweden viert zaterdag haar eerste verjaardag. Het Zweedse hof deelt via sociale media een foto van de dreumes, wat tot een stroom van felicitaties leidt. De foto is gemaakt door Adriennes moeder prinses Madeleine.

  Prinses Adrienne is de jongste dochter van prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill. Het gezin woont sinds afgelopen najaar in Miami in Florida, waar ze vanuit Londen naartoe zijn verhuisd.

  Prinses Adrienne Josephine Alice is het derde kindje van Madeleine en Chris en het jongste zusje van prinses Leonore (5) en prins Nicolas (3). Adrienne werd op 9 maart 2018 geboren in het ziekenhuis van Danderyd, bij Stockholm. Ze werd op vrijdag 8 juni gedoopt in de paleiskapel van de koninklijke residentie Drottningholm, toen haar ouders precies vijf jaar getrouwd waren.

  Adrienne is het zevende kleinkind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

  9 maart 2019 - 16:45