Fikse crash prins Carl Philip

Het raceseizoen is voor de Zweedse prins Carl Philip slecht begonnen. Tijdens wedstrijden in Skövde crashte de prins bij een inhaalmanoeuvre. Carl Philip bleef ongedeerd

De Zweedse prins doet mee aan de Scandinavian Touring Car Championships (STCC). Hij rijdt voor het team van Volvo. In Skövde was zaterdag de eerste wedstrijd.

In de tweede heat ging het bij een inhaalmanoeuvre mis voor de prins. In de vierde ronde raakten de prins en de andere coureur elkaar. Beide wagens spinden en kwamen terug op de baan. Dat zorgde voor een gevaarlijke situatie, omdat andere deelnemers de wagens moesten ontwijken, meldt Expressen.

Beide coureurs konden ongeschonden hun wagens verlaten. Carl Philip was duidelijk geïrriteerd na het ongeval. Hij wilde niets zeggen en beende boos naar de tent van zijn team. Iemand uit het team van de andere coureur zei tegen de verzamelde pers dat de crash de schuld van de prins was omdat hij op een onverantwoorde manier probeerde in te halen.

De dag was goed begonnen voor Carl Philip. Voor aanvang van de races was hij in een prima humeur en maakte hij lol met zijn teamleden. In de eerste heat stuurde de prins zijn tourwagen naar de negende plek.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen