×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Estelle van Zweden naar peuterspeelzaal

  Prinsesje door ouders gebracht

  Estelle van Zweden naar peuterspeelzaal

  De Zweedse prinses Estelle is maandagmorgen door haar ouders kroonprinses Victoria en prins Daniel in Danderyd, een voorstad van Stockholm, naar de peuterspeelzaal gebracht. Voor de deur werd het kroonprinselijk gezin opgewacht door de media. De 2 ½ jaar oude Estelle liet zich er niet door van de wijs brengen. Ze keek geamuseerd toe, en zwaaide even naar de fotografen.


  De ‘voorschool’, zoals het in Zweden wordt genoemd, heet het ‘Avontuur’ dat als motto heeft ‘weer of geen weer’. De peuters worden niet alleen binnen beziggehouden, maar gaan er veel en vaak op uit om op die manier kennis op te doen van de natuur en om een natuurgevoel te ontwikkelen.

  Precies de reden waarom ‘Äventyret’ de kroonprinses en haar man aansprak. "Ze hebben goede begeleiders, maar Estelle komt ook veel buiten”, aldus Victoria, die het rugzakje van Estelle droeg toen ze bij het schooltje aankwamen. Estelle bezocht eerder al met enige regelmaat de kinderopvang van de lutherse kerk in Solna.

  25 augustus 2014 - 12:24