×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Estelle van Zweden naar kinderdagverblijf

  Prinsesje krijg liefde voor natuur bijgebracht

  Estelle van Zweden naar kinderdagverblijf

  Prinses Estelle van Zweden gaat vanaf maandag 25 augustus naar de 'voorschool', het Zweedse equivalent van een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Dat maakte het hof donderdag bekend.


  Het tweejarige dochtertje van kroonprinses Victoria en prins Daniel wordt maandag verwelkomd bij kinderdagverblijf Äventyret ('het avontuur'). Estelle zal veel tijd doorbrengen in de buitenlucht, aangezien het motto er 'in weer en wind' is. Het is de bedoeling dat ze op die manier kennis over de natuur opdoet en een natuurgevoel ontwikkelt.

  De voorschool ligt in de gemeente Danderyd, ten noorden van de stad Stockholm. Bij de keuze voor een kinderdagverblijf hebben Victoria en Daniel advies ingewonnen bij vrienden, zo vertelt een woordvoerster van het hof aan de krant Expressen. Eerder ging Estelle, een petekind van koning Willem-Alexander, al met enige regelmaat naar de openbare kinderopvang van de Lutherse kerk in Solna, het Stockholmse stadsdeel waar ze met haar ouders woont.

  21 augustus 2014 - 10:51