Norway Royalty

Eigen docu-serie voor Noorse Märtha Louise

Een bijzondere aankondiging in Noorwegen. De zus van kroonprins Haakon wordt gevolgd voor een documentaireserie. Märtha Louise zal zowel tijdens haar werk als privé gevolgd worden door de camera’s.

Je las bij ons een tijdje terug al dat de Britse prinses Anne (dochter van Elizabeth) een jaar lang gevolgd was door een opnamecrew, omdat ze 70 jaar zou worden. En ook de Zweedse prinses Sofia (vrouw van Carl Philip) krijgt haar eigen docu. In Noorwegen valt de eer te beurt aan Märtha Louise.

49 jaar. Moeder van 3 dochters. En over oudste dochter Maud las je gisteren al dat ze een prachtige onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Märtha Louise is open over haar leven en de dingen die ze meemaakt. Zo deelde ze afgelopen zomer nog een uiterst persoonlijk en eerlijk bericht over haar mentale gezondheid. Ze gaf aan regelmatig door de bomen het bos niet meer te zien.

Märtha Louises ex-man, Ari Behn, overleed met Kerst vorig jaar. Zij waren toen ongeveer 2 jaar gescheiden. Of ze ook over Ari’s dood en de impact op het gezin praat in de docu, is niet bekend, maar lijkt waarschijnlijk.

Zelf zegt ze over de serie: “Ik ben een publiek figuur en de pers schrijft veel over mij. Deze serie biedt mij de mogelijkheid om mij op een andere en nieuwe manier te laten zien”. De docu is volgend jaar te zien in Noorwegen. De opnames hadden eigenlijk wat eerder moeten beginnen, maar corona vertraagde de boel een beetje.

Märtha Louise met haar 3 dochters

Norway E5txknwdek0

LEES OOK:

Dochter Märtha Louise krijgt bijzondere onderscheiding

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA