×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste schooldag prinses Estelle: met treintje naar de klas

  Eerste schooldag prinses Estelle: met treintje naar de klas

  Prinses Estelle leek dinsdag veel zin te hebben in haar eerste schooldag. De zesjarige Zweedse prinses kwam met een grote lach op haar gezicht aan op Djurgården, waar ze haar klasgenootjes trof. Sinds dinsdag is de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel leerlinge aan de Campus Manilla.


  Victoria, die eerder al zei dat haar dochter klaar is voor school, en Daniel brachten Estelle op haar eerste dag weg. Hand in hand met haar ouders kwam de zesjarige naar Djurgården, waar ze voordat ze de klas in moest nog even buiten kon spelen. Estelle maakte kennis met haar klasgenootjes, Victoria en Daniel groetten de andere ouders.

  Vervolgens was het tijd voor een dans, belangrijk onderdeel van het onderwijs aan de topschool. "Het is een belangrijke dag vandaag", sprak een leraar de kleuters toe volgens Zweedse media. Na een kort welkomstwoord stapten alle kinderen aan boord van een treintje dat ze naar de school bracht. Estelle, die een witte rok, blauwe blouse en roze vestje combineerde met haar grijze schooltas, genoot zichtbaar van het korte ritje.

  De prinses is de eerste telg van de Zweedse koninklijke familie die naar de Campus Manilla gaat. De eliteschool is betrekkelijk nieuw en met zorg gekozen door kroonprinses Victoria en prins Daniel. Estelle komt nog niet in groep 1, ze begint in een speciaal klasje waarin ze wordt voorbereid op het volgen van onderwijs.

  21 augustus 2018 - 14:55