×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een speciaal cadeau voor prins Joachim

  De Deense prins bereikt de 50 jaar

  Een speciaal cadeau voor prins Joachim

  De Deense kroonprins Frederik genoot een jaar geleden van tal van festiviteiten rond zijn vijftigste verjaardag. Dit jaar is het de beurt aan broer prins Joachim om extra in het zonnetje te worden gezet vanwege het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Hij wordt op 7 juni vijftig jaar.

  Prins Joachim en echtgenote prinses Marie krijgen maandag een openluchtconcert aangeboden in de tuin van Sølyst, bij de koninklijke schietbaan in Klampenborg. ,,Het is een heel, heel leuk cadeau. Ik was ongelooflijk ontroerd toen ik ervan hoorde. Echt … het is erg genereus”, aldus Joachim. Het programma is gevarieerd. Zo zullen er ook gedichten worden gelezen van Joachims vorig jaar overleden vader, prins Henrik.

  De opbrengst van het concert is voor een goed doel dat de jarige in de loop van de avond bekendmaakt. Van de familie is in elk geval kroonprins Frederik aanwezig, echter zonder zijn in Vancouver bij de wereldvrouwenconferentie We Deliver verblijvende kroonprinses Mary.

  Koningin Margrethe biedt haar zoon vrijdag, op zijn verjaardag zelf, een diner aan in Christian VII’s Palæ in Kopenhagen. Daar wordt het hele koninklijk gezin verwacht.

  31 mei 2019 - 10:13