×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Duizelige Mette-Marit vreesde vroege overgang

  Duizelige Mette-Marit vreesde vroege overgang

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit vreesde een vroege menopauze toen ze onlangs last had van draaiduizeligheid. De 44-jarige echtgenote van kroonprins Haakon moest in november afspraken afzeggen omdat zo duizelig was. In een radio-interview onthult ze hoe ze dat heeft ervaren.


  'Als ik mijn hoofd snel keerde leek het alsof de hele wereld om me heen draaide', zegt Mette-Marit. 'Ik begon te zweten en voelde me misselijk. Ik dacht eerst dat ik al vroeg aan de menopauze was begonnen', vertelt ze aan de Noorse radiozender P3.

  Mette-Marit werd verrast door de diagnose positieduizeligheid (BPPD), omdat ze kort daarvoor met succes een reeks fitness-sessies met vier vriendinnen had afgerond: 'Ik heb ongelooflijk veel getraind in het najaar. We volgden een programma dat van week tot week veranderde'.

  3 januari 2018 - 10:46