×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Doop prinses Leonore op 8 juni

  In kapel Paleis Drottningholm

  Doop prinses Leonore op 8 juni

  De Zweedse prinses Leonore, de bijna twee maanden oude dochter van prinses Madeleine en Christopher O'Neill, wordt op 8 juni gedoopt in de kapel van de koninklijke residentie Drottningholm. Dat maakte het Zweedse koningshuis woensdag bekend.


  De doop vindt precies een jaar na het huwelijk tussen Madeleine en Christopher plaats. De dochter van koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia trouwde op 8 juni 2013 met O'Neill in het Koninklijk Paleis van Stockholm.

  Madeleine beviel op 20 februari in New York van haar eerste dochter Leonore Lilian Maria. De titel van de kleine prinses is hertogin van Gotland.

  16 april 2014 - 10:20