×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter voor prinses Madeleine

  Naam en titel nog niet bekendgemaakt

  Dochter voor prinses Madeleine

  De Zweedse prinses Madeleine heeft donderdagavond in New York het leven geschonken aan een dochter. Dat heeft de Zweedse koninklijke familie op haar website laten weten. De naam van het eerste kind van Madeleine wordt niet genoemd.


  De jongere zus van kroonprinses Victoria woont met haar echtgenoot, de Amerikaanse zakenman Christopher O'Neill, in de Verenigde Staten. Zij trouwden vorig jaar juni in Stockholm. In september maakten de 31-jarige prinses en haar man bekend dat zij een kind verwachtten.

  Hun dochter is het tweede kleinkind van koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia. De eerste was Estelle, die zondag haar tweede verjaardag viert. Zij is de dochter van Victoria en haar man prins Daniel.

  21 februari 2014 - 08:11