Norway Royalty Christmas

Dit gaan de Noorse royals met Kerst doen

We leven toch bijna allemaal toe naar die (meestal) vrije en gezellige feestdagen. Dit jaar ziet Kerst er duidelijk anders uit dan voorheen, maar gelukkig kunnen we meegenieten van de Kerstplannen van de royals!

Het druppelt gezellig binnen, links en rechts. De voornemens van diverse koninklijke families om het een en ander te ondernemen met Kerst. En omdat zij natuurlijk een voorbeeldfunctie hebben en onder een vergrootglas liggen, is de verwachting dat menig royal zich extra goed aan de heersende maatregelen zal houden. Die verschillen wel ietsje per land, maar blijven in grote lijnen hetzelfde.

Gisteren zag je bij ons hoe de Kerstboom van prins Pieter-Christiaan en Anita eruitziet. En ook de Deense royals hebben een Kerstboodschap voor het Deense volk en hun andere volgers op social media gedeeld. Zelfs de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume was extra gul en deelde opnieuw gezellige (Kerst!)foto’s van baby Charles. Kortom: het is Kerst wat de klok slaat!

De Noorse koning Harald en zijn vrouw, koningin Sonja, delen via Instagram wat zij met Kerst gaan doen. Op Kerstavond gaan zij naar Skaugum, in Oslo. Dit is de officiële residentie van kroonprins Haakon en Mette-Marit. Kinderen en kleinkinderen komen samen en beginnen de festiviteiten alvast. Vervolgens wordt er doorgereisd naar Uvdal. Dat is een dorpje in de provincie Buskerud. Niet ver van Oslo, maar wel in het binnenland gelegen en omgeven door mooie natuur.

Er zijn geen details prijsgegeven over wat er zoal op het Kerstmenu staat, maar wie weet vangen we daar te zijner tijd een glimp van op via Instagram!

Dit is de gezellige aankondiging van Harald en Sonja, over hun Kerstplannen

Harald En Sonja Van Noorwegen Kerstfoto Screenshot Instagram December 2020

LEES OOK:

Zien: gloednieuwe familiefoto Belgische royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus