Estelle En Oscar

Dit bedrag verdienen de nanny’s van Estelle en Oscar

De Nanny’s van Estelle en Oscar moeten 24/7 paraat staan en mogen geen gebruik maken van social media.

nanny’s

De nanny’s van het kroonprinselijke paar worden al vanaf begin af aan geselecteerd op kwaliteit, kennis en over er een ‘klik’ is. Uiteraard zijn ook liefde voor kinderen, loyaliteit en discretie heel belangrijk. De nieuwe nanny van Oscar, Philippa, komt uit Australië en maakte deze zomer haar debuut. Net zoals bij de Australische nanny van Estelle, is het de bedoeling dan Philippa Oscar alvast wat Engels bijbrengt.

Philippa staat er gelukkig niet alleen voor, maar werkt samen met nanny Isabelle Welch. Beiden nanny’s hebben geen vaste werkweek of vast aantal uren die gemaakt moet worden en hun vrije tijd wordt afgestemd op de koninklijke agenda. Flexibiliteit en de bereidwilligheid om te reizen, zijn daarom een must.

Geen social media

De nanny’s mogen niets plaatsen op social media en is helemaal offline gaan een officieuze functie-eis. ‘Ze mogen ook nooit praten over hun werk of hun leven aan het hof’, zegt royalty-expert Karin Lenmor in Expressen. In ruil hiervoor krijgen de nanny’s omgerekend een salaris van omgerekend 576 euro per week en kost en inwoning. Een fiks bedrag!

LEES OOK:

Feitjes & weetjes over Daniel van Zweden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde