×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deze prinses blaast vandaag 8 kaarsjes uit

  Hiep, hier, hoera!

  Deze prinses blaast vandaag 8 kaarsjes uit

  Deze vrolijke prinses houdt van honden, heeft 3 (half)broers en een stralende lach. Weet jij al wie ze is?


  Hoera, prinses Athena is jaris! De dochter van de Deense prins Joachim en prinses Marie is op 24 januari 2012 in Kopenhagen geboren. Zij heeft een broer, prins Henrik (2009), en twee halfbroers, prins Nikolai (1999) en prins Felix (2002).

  6 peetouders

  Athena is gedoopt op 20 mei 2012 in de kerk van het Zuid-Deense dorp Møgeltønder. Haar peetouders zijn: Gregory Grandet (oom), Edouard Cavallier (oom), Carina Axelsson (vriendin van achterneef), Julie Mirabaud (vriendin moeder), Diego de Lavandeyra (vriend vader) en Henriette Steenstrup (vriendin ouders).

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

  Bron: Dansk Kungahuset. Beeld: Dansk Kungahuset

  24 januari 2020 - 08:29