×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deze prinses blaast vandaag 8 kaarsjes uit

  Hiep, hier, hoera!

  Deze prinses blaast vandaag 8 kaarsjes uit

  Deze vrolijke prinses houdt van honden, heeft 3 (half)broers en een stralende lach. Weet jij al wie ze is?


  Hoera, prinses Athena is jaris! De dochter van de Deense prins Joachim en prinses Marie is op 24 januari 2012 in Kopenhagen geboren. Zij heeft een broer, prins Henrik (2009), en twee halfbroers, prins Nikolai (1999) en prins Felix (2002).

  6 peetouders

  Athena is gedoopt op 20 mei 2012 in de kerk van het Zuid-Deense dorp Møgeltønder. Haar peetouders zijn: Gregory Grandet (oom), Edouard Cavallier (oom), Carina Axelsson (vriendin van achterneef), Julie Mirabaud (vriendin moeder), Diego de Lavandeyra (vriend vader) en Henriette Steenstrup (vriendin ouders).

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

  Bron: Dansk Kungahuset. Beeld: Dansk Kungahuset

  24 januari 2020 - 08:29