×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense royals op zonovergoten fotosessie

  Koningin Margrethe en prinses Benedikte met familieleden op Gråsten

  Deense royals op zonovergoten fotosessie

  De Deense koninklijke familie was donderdag met 19 man sterk bij de jaarlijkse fotosessie bij Gråsten Slot, het koninklijk vakantieverblijf in het zuiden van Jutland.


  In het zonovergoten park pauzeerde de familie bij de brug die naar het zogenoemde Prinsessenhuis leidt voor de talrijke fotografen uit binnen- en buitenland. Het Prinsessenhuis kreeg zijn naam omdat hier de prinsessen Margrethe, Benedikte en Anne-Marie in hun jeugd tijdens de zomervakanties speelden.

  Margrethe was er weer bij, maar nu als koningin en met haar kleinkinderen, acht stuks. Die ravotten met de honden en speelden met hun ouders, kroonprins Frederik, kroonprinses Mary, prins Joachim en prinses Marie.

  Zomervakantie

  Prinses Benedikte werd vergezeld door haar dochter prinses Alexandra en haar man graaf Jefferson, en hun twee kinderen Richard en Ingrid.

  Gråsten Slot wordt sinds 1935 door de koninklijke familie gebruikt voor een deel van de zomervakantie. In dat jaar gaf de regering het in bruikleen aan de ouders van Margrethe. Zij heeft de traditie om de familie hier in de zomer samen te brengen na het overlijden van haar moeder in 2000 voortgezet.

  25 juli 2014 - 09:42