×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense prins Henrik onder vuur om vakantie

  Prins-gemaal in Venetië na afwezigheid bij feest koningin

  Deense prins Henrik onder vuur om vakantie

  De Deense prins-gemaal Henrik krijgt er deze dagen van langs in de Deense boulevardbladen. Hij laat zijn vrouw in de steek, is de teneur van berichten in BT en EkstraBladet, die het Henrik kwalijk nemen op vakantie te zijn in Venetië.


  De tachtigjarige prins-gemaal ontbrak vorige week bij de uitgebreide festiviteiten ter gelegenheid van de 75e verjaardag van zijn echtgenote koningin Margrethe. Hij lag met zware griep in bed. Bij de diners en ontvangsten werd zijn afwezigheid steeds gememoreerd. "Ik mis mijn man", zei Margrethe in een dankwoord in het Kopenhaagse stadhuis.

  Dat Henrik echter meteen na het feest in het vliegtuig kon stappen en naar Venetië vertrekken, vinden de Deense media maar vreemd. "Hij kan daar aansterken", aldus de uitleg van het paleis. De kranten verwijten hem echter zijn vrouw te weinig te hebben gesteund; de reis zou aantonen dat het met zijn ziekte wel meeviel.

  23 april 2015 - 16:12