×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense kroonprins met gezin naar kerstconcert

  Deense kroonprins met gezin naar kerstconcert

  De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary hebben zondag de kinderen meegenomen naar de Esajas-kerk in Kopenhagen. Daar woonde het koninklijke gezin een kerstconcert bij.


  Aandachtig luisterden de vier kinderen prins Christian (8), prinses Isabella (6) en de 2-jarige tweeling prins Vincent en prinses Josephine naar het optreden van het kinderkoor van het Deense conservatorium. Deense media, waaronder Berlingske Tidende, Sjællandske Nyheder en BT, beschikken over foto's van de koninklijke familie in de kerk.

  16 december 2013 - 09:45