×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense kroonprins Frederik met gezin op postzegel Groenland

  Deense kroonprins Frederik met gezin op postzegel Groenland

  De Deense kroonprins Frederik prijkt met zijn gezin op de nieuwe postzegel van Groenland. Frederik, Mary en hun vier kinderen hesen zich voor de zegel in traditionele Groenlandse kledij. Het Deense hof deelde maandag de postzegel en een aantal foto’s van de kinderen in de studio.


  Frederik en Mary sieren de zegel vanwege hun koperen huwelijk. Op 14 november is het precies 12,5 jaar geleden dat de kroonprins trouwde met de Australische Mary, die hij in 2000 leerde kennen tijdens de Olympische Spelen in Sidney.

  De speciale postzegel is vanaf maandag te koop. Frederik en Mary bezochten Groenland, een autonoom gebied binnen het koninkrijk Denemarken, meermaals. De laatste keer was in 2014, toen reisden ook hun kinderen prins Christian, prinses Isabella en de tweeling prins Vincent en prinses Josephine mee.

  17 oktober 2016 - 15:14