×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense koninklijke tweeling 3 jaar

  Nieuwe foto's van jarige Vincent en Josephine

  Deense koninklijke tweeling 3 jaar

  Vandaag vieren prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken hun derde verjaardag. Hun moeder, kroonprinses Mary, kan dat nog net samen met hen vieren, voordat ze later deze week naar Birma vertrekt voor een officieel bezoek. Ter gelegenheid van de verjaardag zijn nieuwe foto's van de tweeling gemaakt.


  De tweeling kwam op 8 januari 2011 ter wereld in het Rigshospital in Kopenhagen. Ze zijn het derde en vierde kind van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Vincent Frederik Minik Alexander werd om 10.30 uur geboren, zijn zusje Josephine Sophia Ivalo Mathilda volgde om 10.56 uur. Op 14 april van dat jaar werden ze gedoopt in Holmens Kirke, ook in Kopenhagen.

  8 januari 2014 - 12:32