×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deense koningin bezoekt museum in Berlijn

  Margrethe ontmoet ook burgemeester Duitse hoofdstad

  Deense koningin bezoekt museum in Berlijn

  Koningin Margrethe heeft woensdagochtend een bezoek gebracht aan het Neues Museum in Berlijn. De Deense koningin is voor een tweedaags bezoek in de Duitse hoofdstad.


  Na het museumbezoek ging koningin Margrethe naar het Pariser Platz, een plein in het stadsdeel Mitte waaraan de Brandenburger Tor ligt. Daarna bracht de koningin een bezoek aan het stadhuis van Berlijn. Burgemeester Klaus Wowereit had daar een lunch georganiseerd voor Margrethe.

  Later in de middag wordt de koningin nog verwacht bij een Deense kerk in de stad. Ze sluit haar tripje vervolgens af met een wandeling in Park Sanssouci in Potsdam. Dinsdag, op de eerste dag van haar tweedaagse bezoek, ging de Deense koningin onder meer naar de opening van de expositie Die Wikinger in de kunsthal Marin-Gropius-Bau. Dit deed ze samen met de Duitse president Joachim Gauck.

  10 september 2014 - 14:34