×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deens kroonprinselijk paar naar de Faeröer

  Deens kroonprinselijk paar naar de Faeröer

  Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary brengen volgend jaar van 23 tot en met 26 augustus een bezoek aan de Faeröereilanden. Ook hun vier kinderen gaan mee op reis met het koninklijk schip Dannebrog.


  Het wordt de eerste keer dat het gezin van de Deense kroonprins dit deel van het Deense koninkrijk bezoekt. In de zomer van 2014 voer het gezin met de Dannebrog langs kustplaatsen in het zuiden en westen van Groenland.

  Frederiks moeder koningin Margrethe bracht vorig jaar juni nog een bezoek aan Suduroy, Sandoy en Tórshavn en in 2010 was de koningin samen met met haar echtgenoot prins Henrik vijf dagen op de eilanden.

  Het programma en de duur van het bezoek worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

  13 december 2017 - 13:36