×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De officiële bruidsfoto’s van Carl Philip en Sofia

  Bruidspaar poseert met familie en vrienden

  De officiële bruidsfoto’s van Carl Philip en Sofia

  Het Zweedse hof heeft zondagmorgen de officiële bruiloftsfoto's vrijgegeven van prins Carl Philip en prinses Sofia. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Mattias Edwall. Hij fotografeerde het stel al vaker.


  Carl Philip en Sofia traden zaterdagmiddag in het huwelijk in de kerk van het Koninklijk Paleis in Stockholm. In het paleis zijn ook de officiële foto's gemaakt.

  14 juni 2015 - 13:26