×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De officiële bruidsfoto’s van Carl Philip en Sofia

  Bruidspaar poseert met familie en vrienden

  De officiële bruidsfoto’s van Carl Philip en Sofia

  Het Zweedse hof heeft zondagmorgen de officiële bruiloftsfoto's vrijgegeven van prins Carl Philip en prinses Sofia. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Mattias Edwall. Hij fotografeerde het stel al vaker.


  Carl Philip en Sofia traden zaterdagmiddag in het huwelijk in de kerk van het Koninklijk Paleis in Stockholm. In het paleis zijn ook de officiële foto's gemaakt.

  14 juni 2015 - 13:26