Corona-virus gooit roet in het eten

Een diner dat voor woensdagavond aanstaande gepland stond op het Zweeds koninklijk paleis, met aanwezigheid van de Zweedse koning Carl Gustaf en zijn vrouw Silvia, gaat niet door.

Ook in Zweden zijn mensen besmet met het heersende Corona-virus en het Zweedse koningshuis heeft besloten het niet verantwoord te vinden het diner doorgang te laten vinden. Op de website van de royals is te lezen dat het zekere voor het onzekere genomen wordt om de gasten te beschermen.

LEES OOK:

Of het diner binnenkort wordt ingehaald is niet bekend, er is geen nieuwe datum gecommuniceerd. Nieuws over het virus en afzeggingen ten gevolge ervan zijn aan de orde van de dag. Onlangs nog riep de kroonprins van Bahrein op eenheid te bewaren in de strijd tegen het virus. En werd bekend dat prinses Aiko van Japan enkel nog naar haar middelbare school zal gaan om haar diploma op te halen. Alles om te proberen het aantal nieuwe besmettingen te beperken. In Nederland vinden in mei de Invictus Games plaats, het paradepaardje van prins Harry. Dit evenement gaat vooralsnog wél door, al houden de organisatoren de situatie goed in de gaten.

LEES OOK:

 

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen