×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Corona-virus gooit roet in het eten

  Diner op Zweeds paleis afgeblazen vanwege besmettingsgevaar

  Corona-virus gooit roet in het eten

  Een diner dat voor woensdagavond aanstaande gepland stond op het Zweeds koninklijk paleis, met aanwezigheid van de Zweedse koning Carl Gustaf en zijn vrouw Silvia, gaat niet door.


  Ook in Zweden zijn mensen besmet met het heersende Corona-virus en het Zweedse koningshuis heeft besloten het niet verantwoord te vinden het diner doorgang te laten vinden. Op de website van de royals is te lezen dat het zekere voor het onzekere genomen wordt om de gasten te beschermen.

  LEES OOK:

  Of het diner binnenkort wordt ingehaald is niet bekend, er is geen nieuwe datum gecommuniceerd. Nieuws over het virus en afzeggingen ten gevolge ervan zijn aan de orde van de dag. Onlangs nog riep de kroonprins van Bahrein op eenheid te bewaren in de strijd tegen het virus. En werd bekend dat prinses Aiko van Japan enkel nog naar haar middelbare school zal gaan om haar diploma op te halen. Alles om te proberen het aantal nieuwe besmettingen te beperken. In Nederland vinden in mei de Invictus Games plaats, het paradepaardje van prins Harry. Dit evenement gaat vooralsnog wél door, al houden de organisatoren de situatie goed in de gaten.

  LEES OOK:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  2 maart 2020 - 12:40