×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Christopher O’Neill viert 40e verjaardag

  Man van prinses Madeleine met vrienden uit eten

  Christopher O’Neill viert 40e verjaardag

  Het Zweedse koningshuis heeft wat te vieren. Christopher O'Neill, de echtgenoot van de Zweedse prinses Madeleine, viert vrijdag zijn 40e verjaardag.


  Het is niet bekend of er een feest is. Madeleine en Chris begaven zich enkele dagen geleden al met vrienden naar een restaurant in Stockholm, naar verluidt zonder hun baby Leonore. Mogelijk combineerden ze hun beide verjaardagen, want Madeleine werd op 10 juni 32 jaar oud.

  Christopher trouwde op 8 juni vorig jaar met de jongste dochter van de Zweedse koning Carl Gustaf. Sinds 20 februari 2014 zijn ze de trotse ouders van een dochter, prinses Leonore. Precies een jaar na hun huwelijk werd Leonore gedoopt in de kapel van de koninklijke residentie Drottningholm. Christopher O'Neill is een Brits-Amerikaanse zakenman. Hoewel hij met Madeleine woont in New York, verblijven ze momenteel al enige tijd in Zweden.

  Deze week moest prinses Madeleine een reis naar Amerika afzeggen. Het meisje heeft last van verkoudheid, waarop haar moeder besloot thuis te blijven en niet met haar dochtertje af te reizen naar Washington. Haar moeder koningin Silvia vertrok wel naar Washington.

  27 juni 2014 - 13:42