×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip van Zweden viert 36e verjaardag

  Prins treedt over een maand in het huwelijk

  Carl Philip van Zweden viert 36e verjaardag

  De Zweedse prins Carl Philip viert deze woensdag zijn 36e verjaardag. Op de Facebookpagina van het Zweedse koningshuis is hij te feliciteren.


  Internetters die de prins een fijne dag willen wensen, kunnen een reactie achterlaten op het sociale netwerk. De gelukwensen zullen worden overgebracht aan de jarige.

  Carl Philip is de enige zoon van koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden. De prins heeft een oudere zus, Victoria, en een jongere zus, Madeleine. Over precies een maand, op 13 juni trouwt hij met zijn verloofde Sofia Hellqvist.

  13 mei 2015 - 10:51