×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl-Philip valt buiten de prijzen

  Carl-Philip valt buiten de prijzen

  De Zweedse prins Carl Philip heeft op het circuit van Karlskoga zijn uitstekende resultaat van vorige maand in Falkenberg niet kunnen herhalen. Carl Philip ging al in de eerste heat van de Kannon-race in de fout en werd tiende. Hij kon het verloren terrein in de tweede rit niet meer goed maken en finishte als zevende.


  Volgens Carl Philips vriend en racementor Janne 'Flash' Nilsson, die boulevardkrant Expressen tekst en uitleg gaf over de race, waren de verwachtingen na de zege van vorige maand te hoog gespannen. "Vorige keer viel alles op zijn plaats, maar dat was uitzonderlijk."

  Bovendien moest Carl Philip het dit keer stellen zonder de morele steun van zijn echtgenote Sofia. "Ik weet uit eigen ervaring dat het helpt om iemand aan de kant te hebben die je steunt en die er speciaal voor jou is", vertelde Nilsson. Helemaal zonder steun was de prins overigens niet. De 6000 toeschouwers juichten hem wel toe.

  16 augustus 2015 - 17:18