Carl Philip sluit serie vakantiefoto’s af met kiekje in eigen tuin

De Zweedse royals delen de hele zomer foto’s van vakantie-vieren in eigen land. Zo toonde Carl Philip al enkele van zijn favoriete plekken in Zweden en geeft hij nu een kijkje in zijn achtertuin.

Het middelste kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia deed mee aan de ‘staycation’ die zijn familie en ook veel andere Zweden dit jaar hielden. Grotendeels om te laten zien hoe leuk een zomer in eigen land kan zijn. En deels natuurlijk ook omdat veel landen zomaar een code oranje kunnen krijgen, waarbij het niet bijzonder handig is als jij er dan net zit.

Carl Philip trakteerde ons eerder al op mooie plekken in Zweden. Ook van het hele gezin, tijdens een wandeltocht in een natuurreservaat. Maar nu deelt hij dus een foto vanuit zijn eigen achtertuin. Want daar is volgens de prins ook niets mis mee. “Weg zijn is goed, maar thuis is het ook heel goed”, schrijft hij bij de foto. We zien zijn vrouw Sofia met hondje Siri, die naar het water lopen. Dit is bij hun familiewoning op Djurgården, in Stockholm. Carl Philip sluit met de foto een serie zomerfoto’s af, en hoopt andere mensen geïnspireerd te hebben om dichter bij huis vakantie te vieren. “We eindigen met een foto van een hele mooie plek waar we elke dag toegang tot hebben”, aldus de prins.

Carl Philip 3

Lees ook:

Alles over Dennis Verbaas, die met een Maleisische prinses trouwde

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @prinsparet