×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip klimt in mast zeilboot

  Zweedse prins maakt selfie op 33 meter hoogte

  Carl Philip klimt in mast zeilboot

  Prins Carl Philip van Zweden maakte zondag een bijzondere selfie. De prins bracht als beschermheer van de Volvo Ocean Race een bezoek aan een zeilboot en maakte boven in de mast een foto van zichzelf. De driejaarlijkse zeilwedstrijd ging van start met een aantal wedstrijden bij het Spaanse Alicante.


  Op de site van de Volvo Ocean Race is een filmpje van de klimpartij geplaatst. Carl Philip twijfelde geen moment toen hij werd uitgedaagd om naar het topje van de 30,3 meter hoge mast te klauteren. Eenmaal bovenin maakte hij met opgestoken duim een foto van zichzelf.

  Na de start in Alicante zullen de deelnemende teams in negen etappes de wereld rond zeilen. Ze hopen in juni 2015 aan te komen in de Zweedse stad Göteborg.

  6 oktober 2014 - 11:48