×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip klimt in mast zeilboot

  Zweedse prins maakt selfie op 33 meter hoogte

  Carl Philip klimt in mast zeilboot

  Prins Carl Philip van Zweden maakte zondag een bijzondere selfie. De prins bracht als beschermheer van de Volvo Ocean Race een bezoek aan een zeilboot en maakte boven in de mast een foto van zichzelf. De driejaarlijkse zeilwedstrijd ging van start met een aantal wedstrijden bij het Spaanse Alicante.


  Op de site van de Volvo Ocean Race is een filmpje van de klimpartij geplaatst. Carl Philip twijfelde geen moment toen hij werd uitgedaagd om naar het topje van de 30,3 meter hoge mast te klauteren. Eenmaal bovenin maakte hij met opgestoken duim een foto van zichzelf.

  Na de start in Alicante zullen de deelnemende teams in negen etappes de wereld rond zeilen. Ze hopen in juni 2015 aan te komen in de Zweedse stad Göteborg.

  6 oktober 2014 - 11:48