×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip en Sofia van Zweden verwachten eerste kindje

  Prinses uitgerekend in april 2016

  Carl Philip en Sofia van Zweden verwachten eerste kindje

  Prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden verwachten in april 2016 hun eerste kindje. Dat maakte het Zweedse hof donderdagmiddag bekend. Het paar trad op 13 juni van dit jaar in het huwelijk in Stockholm.


  'We zijn gelukkig en blij te kunnen mededelen dat we ons eerste kindje verwachten. We kijken er zeer naar uit.', zo staat in de officiële mededeling van het hof. Voorlopig zullen er in het officiële programma van het prinselijk paar geen veranderingen worden doorgevoerd.

  De zoon of dochter van prins Carl Philip en prinses Sofia zal het vijfde kleinkind zijn van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Kroonprinses Victoria heeft namelijk al een dochter, prinses Estelle, en prinses Madeleine een dochter en een zoon, prinses Leonore en prins Nicolas. Bovendien maakte het hof vorige maand nog de tweede zwangerschap van kroonprinses Victoria bekend. Victoria en haar man Daniel verwachten hun tweede kindje in maart volgend jaar.

  15 oktober 2015 - 13:05