×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip doet mee aan militaire oefening

  Zweedse prins twee weken op zee met marine

  Carl Philip doet mee aan militaire oefening

  De Zweedse prins Carl Philip neemt dit jaar met de Zweedse marine deel aan de maritieme militaire oefening Northern Coasts. Dat heeft het Koninklijk Paleis laten weten. Deze oefening wordt sinds 2007 jaarlijks gehouden in de Oostzee en deelnemers komen uit de NAVO, EU en partnerlanden. De organisatie is dit jaar in handen van de Finse marine.


  Volgens de agenda van het hof neemt prins Carl Philip, die de rang van luitenant heeft in de Zweedse marine, van 26 augustus tot en met 11 september deel aan de grootschalige oefening ‘Noordelijke kusten’. Doel van de oefening is te trainen voor het bestrijden van terrorisme, smokkel en piraterij. Er wordt een fictief scenario gevolgd en de samenwerkende zeemachten moeten reageren op de daarin gestelde situaties en problemen.

  19 augustus 2014 - 14:47