×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip aangereden door bus

  Zweedse prins niet gewond, wel schade aan auto

  Carl Philip aangereden door bus

  De auto van de Zweedse prins Carl Philip is vanmorgen in Stockholm aangereden door een bus, meldt de krant Expressen. Het ongeluk zou zijn gebeurd toen de prins stilstond voor een stoplicht. Volgens het hof maakt de prins het goed, al heeft zijn auto aan de achterkant schade opgelopen.


  Rond negen uur vanochtend werd de auto van de prins, een Porsche Cayenne, geraakt door een lijnbus, niet ver van Carl Philips huis op het schiereiland Djurgården. Volgens de buspassagiers had hun chauffeur niet door dat de auto's voor hem stilstonden voor een rood stoplicht. De prins bleef kalm nadat hij was uitgestapt. Nadat hij de schade aan zijn auto had vastgesteld, had hij een kort gesprek met de buschauffeur en kon hij snel zijn weg vervolgen.

  Carl Philip, het tweede kind van de Zweedse koning Carl Gustaf, was in 2011 ook al betrokken bij een aanrijding. Bovendien verloor de prins al eens per ongeluk zijn rijbewijs, dat vervolgens werd teruggebracht door de eerlijke vinder. In zijn vrije tijd is Carl Philip een fervent rallyrijder.

  27 november 2013 - 11:27