×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustav poseert met zijn hond op Instagram

  De Zweedse koning is 74 jaar geworden

  Carl Gustav poseert met zijn hond op Instagram

  Gisteren was de vierenzeventigste verjaardag van de Zweedse koning Carl Gustaf. Via Instagram werden foto´s gedeeld van hem met zijn vrouw Silvia en hun hond Brandie.


  Op zijn verjaardag werd de Zweedse koning geëerd met 21 saluutschoten die vanaf verschillende plekken in het land werden afgevuurd. Daarnaast werd hij ’s middags thuis verrast met een optreden van het Flen World Orchestra. Koningin Silva had ervoor gezorgd dat leden van het orkest bij de koning voor op het bordes stonden om de koning op veilige afstand toe te zingen.

  Lees ook:

  Jacinda Adern, de premier van Nieuw-Zeeland, heeft met koningin Elizabeth gesproken over het einde van de lockdown in Nieuw-Zeeland. Gisteren werden de strenge maatregelen in de voormalig Britse kolonie enigszins versoepeld.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  1 mei 2020 - 10:50