×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf ontvangt Tunesische president

  Beji Caid Essebsi op staatsbezoek in Zweden

  Carl Gustaf ontvangt Tunesische president

  De Zweedse koning Carl Gustaf heeft woensdag de Tunesische president Beji Caid Essebsi ontvangen. De president brengt, op uitnodiging van de koning, van 4 tot 6 november een staatsbezoek aan Zweden.


  De president en zijn echtgenote kwamen woensdagochtend aan. Ze werden op het vliegveld in Stockholm ontvangen door kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel. Vervolgens stond er een ontmoeting met koning Carl Gustaf en koningin Silvia op het programma. In de avond vindt een staatsbanket plaats in het koninklijk paleis, waarbij ook prins Carl Philip aanwezig zal zijn. Zijn echtgenote prinses Sofia ontbreekt, omdat zij momenteel voor haar stichting Project Playground in Zuid-Afrika is.

  Belangrijke thema's waar de koning, de president en anderen over zullen praten tijdens dit bezoek zijn handel, technologie, duurzaamheid, decentralisatie, lokale besluitvorming en het voorkomen van sociale uitsluiting. De Tunesische president krijgt gezelschap van de minister van Buitenlandse Zaken en van de minister van Communicatie en Digitale Economie van Tunesië. Net als een vertegenwoordiging van het Tunesische bedrijfsleven.

  4 november 2015 - 13:40