×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf geveld door hernia

  Carl Gustaf geveld door hernia

  Koning Carl Gustaf van Zweden moet het voorlopig even rustig aandoen. Hij heeft last van een hernia, meldt het Zweedse hof.


  De agenda van de koning voor de komende week is daarom aangepast. Het merendeel van de geplande activiteiten kan doorgaan, maar is zo veranderd dat Carl Gustaf niet al te zwaar wordt belast.

  De koning heeft net een druk staatsbezoek aan Duitsland achter de rug. Carl Gustaf reisde afgelopen week samen met zijn vrouw Silvia vier dagen door het land. Ze deden onder meer Berlijn, Hamburg en Leipzig aan.

  11 oktober 2016 - 12:32