×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf geveld door hernia

  Carl Gustaf geveld door hernia

  Koning Carl Gustaf van Zweden moet het voorlopig even rustig aandoen. Hij heeft last van een hernia, meldt het Zweedse hof.


  De agenda van de koning voor de komende week is daarom aangepast. Het merendeel van de geplande activiteiten kan doorgaan, maar is zo veranderd dat Carl Gustaf niet al te zwaar wordt belast.

  De koning heeft net een druk staatsbezoek aan Duitsland achter de rug. Carl Gustaf reisde afgelopen week samen met zijn vrouw Silvia vier dagen door het land. Ze deden onder meer Berlijn, Hamburg en Leipzig aan.

  11 oktober 2016 - 12:32