×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf feliciteert Palestijnen met feestdag

  Maand na omstreden Zweedse erkenning Palestijnse staat

  Carl Gustaf feliciteert Palestijnen met feestdag

  Koning Carl Gustaf van Zweden heeft de staat Palestina gefeliciteerd met de nationale dag. Dat deed hij in een brief, die The Local op de site heeft geplaatst. De brief komt amper een maand nadat Zweden besloot Palestina te erkennen als zelfstandige staat.


  De felicitatie is gericht aan president Mahmoud Abbas van Palestina. "Ter gelegenheid van de nationale dag van Palestina, wil ik u de beste wensen overbrengen voor uw gezondheid en welzijn en ook voor de inwoners van de Palestijnse staat", zo schrijft de vorst.

  De nationale dag van de Palestijnen wordt al sinds 26 jaar gevierd op 15 november. De dag werd door Yasser Arafat ingesteld.

  17 november 2014 - 09:56