×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf en Silvia genieten van de zon

  Zweeds koningspaar viert vakantie in Zuid-Frankrijk

  Carl Gustaf en Silvia genieten van de zon

  Het Zweedse koningspaar is op zomervakantie aan de Franse Rivièra. Dat blijkt uit opnamen die paparazzi deze week van koning Carl Gustaf en koningin Silvia hebben gemaakt in Saint-Tropez.


  Anders dan het Nederlandse koningshuis hanteert het Zweedse hof geen zogenoemde Mediacode waarmee wordt geprobeerd afspraken te maken over het maken en publiceren van bijvoorbeeld vakantiefoto’s.

  Het Zweedse koningspaar wordt dan ook regelmatig tijdens het verblijf in Frankrijk gevolgd door fotografen en ook dochter prinses Madeleine moet in New York rekening houden met paparazzi die haar tijdens een wandeling met baby Leonore willen fotograferen.

  Polaris

  Het Deense Billed Bladet en de website Royalista publiceren donderdag foto’s van een ontspannen koning Carl Gustaf en koningin Silvia die aan het varen zijn op een bootje bij Saint-Tropez. De koning heeft ook zijn boot Polaris aan de Franse kust liggen.

  Dit weekeinde keert Carl Gustaf overigens terug naar Zweden, waar op het eiland Öland maandag met de hele koninklijke familie de 37e verjaardag wordt gevierd van kroonprinses Victoria.

  10 juli 2014 - 16:51