×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf bezoekt Formule 1

  Carl Gustaf bezoekt Formule 1

  Een paar Formule 1-coureurs kreeg zondag hoog bezoek voorafgaand aan de race in Melbourne. De Zweedse koning Carl Gustaf bezocht de race, blijkt uit foto's die via Twitter werden gedeeld.


  "Het is een eer koning Carl Gustaf van Zweden welkom te mogen heten", twitterde team Sauber. Vlak voor de start van de race twitterde het Zwitserse raceteam over 'koninklijke voorbereidingen'.

  Carl Gustaf is in Australië vanwege de 69e Baden-Powell Fellowship bijeenkomst. De Zweedse vorst is erevoorzitter van de Wereld Scouting Federatie. Met een aantal scouts ging Carl Gustaf zondag ook langs bij een team dat deelneemt aan de V8 Supercars. Het gezelschap poseerde in de garage van Team Wilson Security Racing voor een foto.

  20 maart 2016 - 14:00